Vakantiehuis aan de Yorkshire kust familie vakantie


Grange Farm is een ruime vakantiewoning aan de kust van Yorkshire in noord oost Engeland. De voormalige boerderij is geschikt voor 10 personen. Het ruime vakantiehuis heeft 4 slaapkamers, 2 woonkamers, een grote eetkamer met open haard, een keuken, grote serre,  badkamers, alsmede een tuin en eigen parkeerplaatsen. Het vakantiehuis is uitermate geschikt voor een vakantie met de gehele familie, of een groep vrienden.

Grange Farm is gelegen in het dorpje High Hawsker. Het ligt op 5 km afstand van Whitby en Robin Hoods Bay, precies tussen de 2 plaatsen in. Het is ongeveer een uur wandelen naar deze plaatsen, of 5 minuten met de auto. Grange Farm is een uitstekende basis om de kust van Yorkshire en het Noord Yorkshire Moors Nationale Park te verkennen. Er zijn genoeg activiteiten in de omgeving, onder andere wandelen en fietsen.

 

De Newcastle Ferry terminal, alsmede de Hull ferry terminal zijn gemakkelijk te bereiken. Het dichtsbijzijnde vliegveld is Durham Tees Valley (1 uur). De vliegvelden van Newcaste en Leeds Bradford zijn wat verder weg. Het centrum van de stad York ligt op een afstand van ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden. Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor de zomervakantie of voor een weekendje weg, wij zijn er zeker van dat wij u comfortable accommodatie kunnen aanbieden.  Voor meer informatie, klik op de links.

Kind vriendelijke vakantiewoning / huis in Yorkshire, bij Whitby & Robin Hoods Bay. 

North Yorkshire Moors
York Minster

De heide in bloei in de zomer in de North Yorkshire Moors Nationale Park. De stoomtrein rijdt tussen Whitby - Grosmont - Goathland - Pickering.

York Minster in York. Ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden van de vakantiewoning.